Rollspel

Afterlife. Arrangör: Nicklas Thor. Afterlife är ett friforms äventyr, olikt något du upplevt tidigare. En flummig situation där allt kan hända. Du startar i limbo, platsen mellan liv och efterliv, då du är död och knappt kan minnas vem du är. Detta är inte för spelare som tar saker för seriöst, men vill du träffa smurfar, påskharar och asagudar är detta något för dig. Det behövs exakt fyra spelare för detta spel.

Antal Spelare: Måste vara 4 spelare exakt.


Kommandostyrkan. Arrangör: Isak Peurell. De svenska staterna har varit i konflikt en längre tid, men de har inte stridit på länge. Detta har gjort Götalandets ledare ganska nojiga, så de har samlat ihop en kommandostyrka. Denna kommandostyrka har fått uppgiften att infiltrera den Demokratiska Dala Republiken (DDR) och ta reda på vad de håller på med. Men de dalska spionerna finns överallt och man vet aldrig vem man kan lita på.


Fantasy! – Den döda guden. Arrangör: David Löwdin. I en värld med drakar och troll, är det enkelt att glömma det vanliga folket. Ni är lärlingar till Soldeus, solens gud. Ni är riddare och munkar utskickade av er biskop att frälsa byn Morka. Ty deras gud har dött och de lever nu i ett evigt mörker, samtidigt som en dödlig sjukdom sprider sig i byn. Om inte människorna i byn blir frälsta i Soldeus namn kommer de att dö. Ty vakta era ryggar, för människor är giriga och finner möjligheter i andras dom.


Drakar och Demoner Expert (1985) – Den åttonde riddaren. Arrangör: Magnus Arnesson / Gamers´ Guild.

En hemlighetsfull uppdragsgivare söker landets skickligaste äventyrare för ett känsligt uppdrag. Det krävs pålitlighet, visdom och framförallt diskretion. Och det är mycket brådskande. Hela regionen kan vara i fara om uppdraget misslyckas. Har du modet att ta dig an utmaningen?

Antal Spelare: max 5 spelare


Cyberpunk – Midnattsärenden. Arrangör: Elias Fällman. Svävarbilen vill inte starta. Din AI-navigatör fäller genast ut dörrmonterade railguns på höger sida, men cyborg-samurajen är redan på väg att krossa rutan och han ser inte glad ut. Finns det någon utväg? Året är 2084 och den hektiska natten verkar aldrig ta slut. Midnattsärenden är cyberpunk som bäst, en mörk högteknologisk lekplats där precis allt är möjligt.

Antal Spelare: 3-6 spelare, ålder helst 13+

Hjältar & Legender ”Sagor och Äventyr” – Väktarstadens hjältar. Arrangör: Maria och Andreas Rönnedal.

En främling knackar på, regnet piskar ner, natten är mörk och det blåser upp till storm. Vad vill han? Vem har skickat honom? Det är i Väktarstaden som äventyret börjar. För två hundra år sedan fick staden i uppgift att vakta en stor hemlighet. Sedan dess lever alverna i förtryck. Vad är det för skatt som vaktas? När ska dess ägare komma tillbaka? Som om inte det vore nog har ett nytt hot uppenbarat sig. Kungen och drottningen i landet har försvunnit och den mäktiga trollkarlen är på väg tillbaka. Magikerna och Den svarta draken konspirerar, deras stora armé tränger sig in i rike efter rike. En del står på deras sida medan andra gör motstånd. De som vågar vara oppositionella hamnar i fängelse eller skickas till arbetsläger i Dozvedrabergen. I magikerns rike är det styrka, intelligens och utseende som gäller, men för rebellerna är det något annat som är viktigt. Familj ställs mot familj. De som är annorlunda har inte längre rätt att leva. Alverna och alla som inte passer in i mallen kommer att utplånas om inte någon kliver fram och räddar dem. Rollpersonerna måste välja sida.

Antal Spelare: 3- 8 spelare


"The Witcher: Klostrets belägring": Arrangör: Tommie Löfgren

Världen behöver inga hjältar, den behöver professionella. Regnet ösar ner under natten när ni, Witchers - monsterjägare, beger er hem. Men när ett okänt brinnande monster attackerar er så tvingas ni fly och söka skydd i ett helgat klostret. Men ni är inte ensamma. Många har flytt till klostret från monstret och tillsammans med denna mystiska skaran människor så kan ni inte ta er därifrån. Kommer ni kunna besegra monstret som håller er fångade, och kan ni lösa klostrets mysterium? Lämplig ålder: 15 år+

Antal Spelare: 3-5

Lämplig ålder: 15 år+ (Innehåller mörkare, skrämmande inslag som kan vara olämpligt för yngre)